چجوری از بلاک واتساپ دربیام

چجوری از بلاک واتساپ دربیام
چجوری از بلاک واتساپ دربیام

 

ابتدا وارد نرم افزار واتس اپ شوید.

 

وارد بخش تنظیمات شوید

 

در بخش تنظیمات یا SETTING وارد گزینه Account شوید

 

در این بخش گزینه ای وجود دارد که به شما امکان می دهد که اکانت خود را حذف کنید بدین صورت گزینه Delete My Account   را بزنید.

در این بخش باید شماره و کد کشور خود را وارد کنید و بعد از آن روی دکمه قرمزی که در بالا مشاهده می کنید، روی نرم افزار خود کلیک کنید. بدین صورت طی چند دقیقه اکانت شما به طور کامل حذف می شود.

حالا می توانید به راحتی دوباره با همین شماره در واتس اپ ثبت نام کنید و شاهد این باشید که از لیست بلاک تمام افرادی که شما را بلاک کرده اند بیرون بیایید.

 نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که بعد از حذف اکانت و ثبت نام دوباره، شما با دو مشکل مواجه می شوید که در صورتی برای تان مهم نیست با خیال راحت می توانید به کار خود ادامه دهید

اول اینکه: وقتی که اکانت را حذف می کنید، از تمام گروه هایی که در آن عضو هستید خارج می شوید بنابراین باید راهی برای عضویت مجدد به گروه ها داشته باشید البته اگر گروه ها برای تان اهمیت دارد.

دوم اینکه: افرادی که شما آن ها را بلاک کرده اید هم از لیست بلاک شما خارج می مشوند بنابراین باید به این موضوع هم دقت داشته باشید.

به هر حال این ترفندی است که معایب و مزایای خاص خود را دارد اما به نظر می رسد که مزایای آن بیش از معایبش باشد.

 

#موضوعات داغ:

 

تصور کنید که کسی شما را در واتساپ بلاک کرده باشد. به این طریق می توانید از موضوع باخبر شوید.

آیا تاکنون با یکی از مخاطبان تان در واتساپ اوقات بدی داشته اید؟ آیا آن ها کاملا شما را نادیده می گیرند؟ شاید شما را بلاک (مسدود) کرده اند و شما فقط با فرستادن پیام هایی که حتی به مقصد نمی رسند وقت خود را تلف می کنید. با توجه به سیاست های حفظ حریم خصوصی کاربران در واتساپ، شما هیچ وقت در جریان این که کسی شما را مسدود کرده است قرار نخواهید گرفت. خودتان باید جست و جوهایی انجام دهید تا حقیقت را بفهمید (شاید حقیقتی تلخ). در این پست ۵ نشان مبنی بر بلاک شدنتان خواهیم گفت. اگرچه دلایل دیگری هم می تواند برای پاسخ منفی به این علائم وجود داشته باشد، اما زمانی که در کنار هم قرارشان دهید تایید کننده بلاک شدن تان هستند. بیایید ببینیم بلاک شده اید یا خیر.علامت ۱: آخرین حضور اگر متوجه شده باشید یک قسمت کوچک “آخرین حضور” در پایین اسم کاربران واتساپ وجود دارد که نشان می دهد آخرین بار کی در واتساپ آنلاین بوده است. این اطلاعات برای کاربر بلاک شده قابل مشاهده نیست و اگر شما نتوانستید این قسمت را در اسمی که به آن مشکوک هستید ببینید، احتمالا بلاک شده اید. اگرچه کاربر می تواند این اطلاعات را از هر کس دیگری هم که بخواهد مخفی کند، در نتیجه این امر به طور قطع تایید کننده بلاک بودن شما نمی باشد.

شما می توانید با مسدود کردن برخی مخاطبین از آنها هیچ تماس، پیام و تغییر وضعیتی دریافت نکنید.

بزنید رویمنو > تنظیمات > حساب کاربری > حریم خصوصی > مسدود شده ها

بزنید روی علامت افزودن .

 

مخاطب مورد نظر را جستجو یا انتخاب کنید.

 

راه های دیگر نیز وجود دارد:

 

صفحه چت با آن شماره را باز کنید.

چجوری از بلاک واتساپ دربیام

 

روی مسدود کردن بزنید.

 

دوباره بزنید روی مسدود.

 

بزنید رویدکمه منو > تنظیمات > حساب کاربری > حریم خصوصی > مسدود شده ها

روی اسم مخاطب زده و نگه دارید.

 

در منو کوچکی که بالا می آید بزنید روی رفع مسدودیت. حالا شما و مخاطب قادر خواهید بود از یکدیگر پیام دریافت نمایید.چجوری از بلاک واتساپ دربیام

 

راه دیگر اینکه، کافیست به مخاطب مسدود شده پیام بدهید و از شما خواسته خواهد شد که مخاطب را از مسدودی در بیاورید.

اگر مخاطب را از مسدودیت خارج کنید، پیام هایی که در این مدت ایشان به شما ارسال کرده اند را دریافت نخواهید کرد.
– چنانچه مخاطبی را رفع مسدودیت کنید که از قبل در گوشی شما ذخیره نشده است، دیگر قادر نخواهید بود آن شماره را بازیابی نمایید.

درباره مسدود کردن و باز کردن مخاطب بیشتر بدانید: iPhone | Windows Phone | Nokia S40

تمامي كالاها و خدمات، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.

چجوری از بلاک واتساپ دربیام

 

چجوری از ریپورت اینستاگرام دربیام

 

چگونه می توانم شخصی را در گوشی iPhone مسدود / غیر مسدود کنم ؟

اگر شما می خواهید پیام های شخص خاصی برای شما نیاید ، شما باید او را مسدود کنید . بلاک کردن افراد باعث یکسری تغییرات می شود که جزییات این تغییرات را می توانید در اینجا ببیند

در گوشی های آیفون 2 حالت وحود دارد می توان شخصی را بلاک ( مسدود ) کرد :

1. زمانی که نام شخص مورد نظر در دفترچه تلفن گوشی شما نیست

در این حالت در صفجه چت با او می توانید دکمه Block را بزنید

 

 

2. زمانی که نام شخص مورد نظر شما در دفترچه تلفن گوشی شما ذخیره شده است


به این قسمت بروید : Settings > Chat Settings > Blocked

چجوری استوری بزارم

روی دکمه [+] بزنید و فردی را که می خواهید مسدود شود را انتخاب کنید . زمانی که فرد / افراد مورد نظر را به لیست مسدودی ها اضافه کردید ، برای اتمام کار روی [Done] بزنید

 

 

 

 

چجوری اکانت مجازی بسازیم

 

برای از بلاک ( مسدودی ) درآوردن افراد نیز می توانید وارد همان لیست مسدودی ها شوید ، روی گزینه [Edit] بزنید و سپس روی  بزنید . در نهایت روی [ Delete ] و سپس [ Done ] کلیک کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *